Basis Behandeling

De behandeling begint met het voelen en kroelen van uw kat, hierbij worden meteen vachtconditie, klitten en andere eventuele problemen waargenomen.

De kat kan intussen de omgeving verkennen en tot rust komen van zijn reis.

Vervolgens worden de nageltjes geknipt, mocht het nodig zijn worden zijn oogjes en oren schoon gemaakt en wordt er even in zijn bek gekeken.
Dan wordt eerst de vacht gekamd en eventuele klitjes weggenomen. Mocht de kat zodanig klitjes hebben dat het niet weggegekamt kan worden worden deze weggeschoren.(hiervoor geldt een meerprijs) Liggen alle haren “goed” dan beginnen we eerst met een speciale grove kam de onderwol eruit te kammen, vervolgens wordt dit herhaald met een fijnere kam. Mocht het nodig zijn worden daarna nog haren geplukt, met name bij half langharige katten de kraag, broek en buik.

Naast een losse behandeling kunt u een 4, 6 of 12 wekelijks abonnement aangaan (afhankelijk van de vachtconditie), hierdoor wordt veel stress voor u weggenomen, u hoeft uw kat niet te plagen met de kam en hoeft alleen nog maar te genieten van uw spinnende viervoeter.

Als beloning na de behandeling krijgt uw kat iets lekkers en een klein cadeautje mee naar huis.
Mocht het zijn dat uw kat aan een speciaal dieet zit, graag zelf iets lekkers meenemen.

Bij de behandeling mag u aanwezig zijn maar u mag evt. ook even weg*. Mocht u erbij willen blijven kan het zijn dat u een helpende hand wordt gevraagd.
*Gezien ik geen plaats heb om uw kat op de vangen na de trimbeurt zal deze meteen opgehaald / meegenomen moeten worden.